

## **AGENDA**

Meeting 4
May 8th, 2012
9:30 AM – 3:30 PM
Agriculture Building (DLCD)
635 Capitol St NE, Salem
Basement Hearing Room

9:30am	Opening remarks and Review of Agenda by Chair Josi (5 min)
9:35	Advisory Committee Guidelines – Casaria Tuttle (10 min)
9:45	Committee Operating Principles and Protocols (Chair Josi and Staff)
10:00	Roundtable Introductions from committee members (15 min)
10:15	Background Materials and Information - Paul Klarin (15 min)
10:30	OPAC Draft Framework - David Allen and Paul Klarin (90 min)
Noon:	Break for Lunch (on your own)
1:00	Local Government Workshops – Chair Josi and Peter Huhtula (15 min)
1:15	Task Subcommittees – staff, membership and assignment (90 min)
2:45	Public Comment (30 minutes)
3:15	Closing remarks and next meeting – Chair Josi and staff. (15 min)
Call in:	Phone Number: 877-214-5637 Pass code: 259902

Juli III. I Holle I (diliberi, 677 211 2027 1 435 code, 2277)